Vil spre dine gledesbilder gjennom supersært spill

Spillutvikleren ber deg sende inn fotografier som sprer lykke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Den japanske spillskaperen Tetsuya Mizuguchi er ikke kjent for å tviholde på tradisjonelle spillkonvensjoner. Han har skapt seg et navn på å være nyskapende.

Og det nye spillet «Child of Eden» fra Mizuguchi er intet unntak. Det er et spill som bruker musikk i en spesiell kombinasjon med en abstrahert, visuell stil og bevegelseskameraet Kinect i Xbox 360-versjonen. Utvikleren vurderer nå om PS3-versjonen vil få støtte for PlayStation Move.

I den anledning ber den japanske utvikleren deg nå om å sende inn fotografiene dine, som vil bli brukt i spillets avsluttende del. De ønsker kun positivt ladede bilder, og nevner smilende fjes, naturbilder og imponerende landskap som konkrete eksempler.

- Temaet i «Child of Eden» er håp og lykke, og jeg vil at spillerne skal oppleve glade følelser hver gang de spiller spillet. Jeg trenger hjelp til å overføre disse positive følelsene, så vær så snill å send oss bildene dine som gir deg en god følelse, sånn at vi kan inkludere dem i slutten av spillet, sier Q? Entertainment-grunnleggeren Mizuguchi i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer