Vil spre dine gledesbilder gjennom supersært spill

Spillutvikleren ber deg sende inn fotografier som sprer lykke.

|||Den japanske spillskaperen Tetsuya Mizuguchi er ikke kjent for å tviholde på tradisjonelle spillkonvensjoner. Han har skapt seg et navn på å være nyskapende.

Og det nye spillet «Child of Eden» fra Mizuguchi er intet unntak. Det er et spill som bruker musikk i en spesiell kombinasjon med en abstrahert, visuell stil og bevegelseskameraet Kinect i Xbox 360-versjonen. Utvikleren vurderer nå om PS3-versjonen vil få støtte for PlayStation Move.

I den anledning ber den japanske utvikleren deg nå om å sende inn fotografiene dine, som vil bli brukt i spillets avsluttende del. De ønsker kun positivt ladede bilder, og nevner smilende fjes, naturbilder og imponerende landskap som konkrete eksempler.

- Temaet i «Child of Eden» er håp og lykke, og jeg vil at spillerne skal oppleve glade følelser hver gang de spiller spillet. Jeg trenger hjelp til å overføre disse positive følelsene, så vær så snill å send oss bildene dine som gir deg en god følelse, sånn at vi kan inkludere dem i slutten av spillet, sier Q? Entertainment-grunnleggeren Mizuguchi i en pressemelding.

Skulle du føle kallet, kan du sende bildene dine inn via spillets nettside.

I «Child of Eden» blir spilleren sendt inn i en kamp om å redde Project Lumi, et oppdrag for å gjenskape en menneskelig personlighet i Eden — som er et arkiv for alle menneskers minner. Arkivet har blitt angrepet av et virus, det blir spillerens mål å redde Eden fra viruset. 

Mizuguchi har lekt med lignende konsepter før. På PS2 og Dreamcast laget han «REZ», som senere har fått kultstatus og i tillegg blitt et yndet samlerobjekt. Han har også blant annet stått bak puslespillfavorittene «Lumines», «Meteos» og «Every Extend Extra».  

«Child of Eden» slippes til PS3 og Xbox 360 i løpet av 2011.

Fotoglede i «Child of Eden».
Fotoglede i «Child of Eden». Vis mer