Vil stanse sexvideo

Playboy-piken selger de 14 minuttene med Colin Farrell.

(Dagbladet.no): Hollywood-kjekkasen går rettens vei for å hindre salget av en snaut kvarter lang sexvideo med eksen. Playboys miss Januar 2002, Nicole Narain (31), skal ifølge søksmålet ha forsøkt å selge en intim video som hun lovte kun var til privat bruk.

Colin Farrell (29) hadde et forhold til Playboy-piken for to og et halvt år siden. Videoen som viser parets hyrdestund, skal være forsøkt solgt via en nettpornograf. Narain skal også ha kontaktet media for å skape blest om tapen. Farrell saksøker henne for å få erstatning og for å stanse distribusjonen.

Frykter for ryktet

Nyhetsbyrået AP har ikke lyktes å få en kommentar fra verken skuespilleren eller Playboy-modellen.

Farrell fastholder at de var enige om at de 14 erotiske minuttene kun skulle være til privat bruk. Søksmålet som ble levert i Los Angeles i går, hevder at det vil skade 29-åringens karriere og rykte dersom filmen offentliggjøres:

- Dette hårreisende forsøket på å tjene penger på kjendisstatusen til Colin Farrell overgår alle grenser for vanlig anstendighet.

Gøy på stua

Flere nettsteder beskriver innholdet på videoen, og ifølge The Sun starter den med at Farrell filmer nakne Nicole i stua hennes. Han gir henne et kompliment, før de går over til en rekke Kama Sutra-posisjoner.

- Dette kunne jeg gjort til frokost, lunsj og middag, sier Farrell ifølge de som skal ha sett filmen.

<B>VIL TJENE PÅ EKS-SEX: Nakenmodellen Nicole Narain skal ha forsøkt å selge den kreative sexgymnastikken.
<B>SEX-SYMBOL: Colin Farrell er kjent fra blant annet filmene "S.W.A.T" og "Alexander", og ble av People magazine kåret til en av verdens mest sexy menn.