Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil stoppe Trond-Viggo

Løsemiddelskadde synes at Trond-Viggo går for langt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Landsforeningen for løsemiddelskadde reagerer på en av Trond-Viggo Torgersens tv-figurer, en løsemiddelskadd parkettsliper som har blitt brukt i programmet TVT, skriver VG.

På fredag spøkte TVT med at en løsemiddelskadd person som ble kremert, var så full av brannfarlige stoffer at han fikk en hel kirke til å eksplodere.

Lederen for foreningen, Oddvar Petersen, vil gå til namsretten for å få stoppet innslagene hvis ikke NRK selv velger å ta harsellasen av lufta. Petersen reagerer spesielt på at Trond-Viggo Torgersen selv er lege og derfor burde forstå at han går langt over streken.

- Det blir verre for folk å være åpne om sine problemer. Jeg har sett hele familier gå til grunne fordi den løsemiddelskadde har fått store psykiske problemer, sier han til VG. Løsemiddelskadde får blant annet problemer med muskler, tretthet og dårlig hukommelse. For mange er uføretrygd det eneste alternativet. Hverdagen er ekstra tøff fordi man i tillegg til de fysiske problemene får store problemer med å ha et vanlig sosialt liv.

VAKTMESTER'N: Trond-Viggo Torgersen er elsket som vaktmester, men ikke som løsemiddelskadet dansebandleder.
Hele Norges coronakart