- Vil støtte Puff Daddy uansett

LOS ANGELES: Jennifer Lopez vil støtte kjæresten Puff Daddy uansett hva retten kommer fram til i neste uke. - Jeg støtter min mann 100 prosent, sier Lopez.

I morgen starter rettsforhandlingene med ræpperen Puff Daddy i New York. En skuddveksling på en nattklubb på Manhattan i romjula 1999 kan føre kjæresten til Lopez bak gitteret i 15 år. Selv ble hun også gråtende tauet inn etter skytedramet.

- Jeg blir trolig innkalt som vitne, og det gjør at det er vanskelig for meg å si så mye mer om dette nå, sier Jennifer Lopez, som hevder at hun ikke er nervøs foran rettssaken.

I går snakket artisten og skuespilleren - danseren og modellen - Jennifer Lopez med pressen om sin nye film, «The Wedding Planner». En ganske kjedelig komedie som har premiere i Norge i februar. Samtidig er hun aktuell med sitt nye album, «J.Lo».

Ingen gifteplaner

Filmen handler om, ja, nettopp, en bryllupsorganisator (Jennifer Lopez) som er så opptatt av å hjelpe til i andres kjærlighetsliv at hun helt glemmer sitt eget. Det blir det selvsagt en endring på når Matthew MacConaghueys rollefigur kommer inn i bildet.

Et ivrig og stort pressekorps fra hele verden var derfor selvsagt svært nysgjerrig på hvordan hennes bryllup vil bli i det virkelig liv, da Lopez ga audiens i Los Angeles i går.

- Det skal skje ute, i sola og varmen. Jeg er en romantisk person, men utover det har jeg på ingen måte planlagt mitt bryllup.

- Du vil ikke gjøre som Madonna og gifte deg på et slott i Skottland?

- Nei, nei. Min mor ville drepe meg hvis jeg ikke gifter meg der vi bor, skratter hun.

Hjemmekjær

Bronx-jenta Jennifer Lopez har hatt en eventyrlig karriere siden hun sammen med Ricky Martin løftet den latinske pop-kulturen til topps på platelistene, godt hjulpet av sine hvite smil, sexy kropper og kompromissløse hoftebevegelser. Berømmelsen har siden ikke bare vært enkel, medgir Lopez, som likevel mener kjendislivet er verdt ulempene.

- Ja, tross alt. Men jeg kan ikke gå å handle som vanlige folk. Sean og jeg må alltid ha med oss livvakter når vi skal gå på fester og slikt, fortsetter Lopez.

- Stemmer det at du ikke liker å gå på fester?

- Ja, absolutt. Jeg var så fornøyd etter Grammy-utdelingen i fjor. Etter det tenkte jeg: «Wow, nå trenger jeg ikke å gå ut på et helt år!» sier dama som etter Grammyen fikk kallenavnet «The Body». Den dristige drakta som Lopez hadde på seg den kvelden har siden vært hyppig omtalt.

- Siden du liker hjemmekvelder, hva hører du på og leser?

- Salsa og ræpp. Leser? Ingenting. Aviser.

- Leser du artiklene om deg selv?

- Nei, jeg ser bare på bildene. På klærne.

Ærlig er hun i hvert fall ...

<B>ARBEIDSJERN:</B>Ræpp- kjæresten til Jennifer Lopez risikerer 15 år bak murene når han møter til retten i neste uke for en skyteepisode i New York i romjula i 1999.