Vil ut av kjærestens skygge

Aleksander Denstad With (18) liker ikke at kjæresten Vivian Sørmeland (20) får frekke meldinger om at hun bør finne seg en annen kjæreste.

-  Jeg er litt lei av at folk kjenner meg som «han som er sammen med hun som er så flink til å synge», sier Aleksander Denstad With (18).

Han vil ut av skyggen til sin allerede finaleklare kjæreste, Vivian Sørmeland , som han traff på musikklinja på Heimdal Videregående for litt over to år siden.

-  Jeg vil ikke bli stemt videre bare fordi jeg er kjæresten til Vivian. Jeg håper at folk stemmer på meg fordi de liker det de hører. At de skal se begge to for de personene vi er, sier han.

Trondheimsgutten frykter ikke at forholdet skal ryke om han blir stemt ut av konkurransen i kveld.

-  Det typiske er at det skjer så mye for den som går til finalen, at den som blir hjemme blir glemt. Men det tar vi med stor ro. Vi har allerede snakket masse om det. Som den presseansvarlige i Idol, sier: Folk har vært i militæret før.

Frekke meldinger

Aleksander synes likevel det er «litt irriterende» at kjæresten har fått drøssevis av tekstmeldinger på mobilen, og at folk skriver halvfrekke beskjeder på hjemmesiden hennes.

De skriver for eksempel at Vivian mye heller burde bli sammen med finalist Ørjan Hatlevik (21).

-  Vi har vært sammen i to år, sier Aleksander tørt, og viser med tydelig kroppsspråk hvor tåpelige han synes slike meldinger er.

Gode venner

Faktisk er Ørjan og Aleksander gode venner. Sammen med Vivian og Siri Helene Erland (19) utgjør de et firkløver, som ikke bare deler en kristen tro, men som har hengt masse sammen siden uttaket i Sandvika.

-  Vi er helt utrolig like som personer og slapper godt av sammen. Det er en prestasjon at alle fire har kommet så langt. Men det er sinnssykt irriterende at de andre allerede er klare, sier han.

VIVAN: Idolkjæreste.
MER ENN KJÆRESTE: - Jeg vil ikke bli stemt videre bare fordi jeg er kjæresten til Vivian, sier Aleksander Denstad With. I kveld kjemper han for finaleplass i «Idol».