Du leser nå Dagbladet Pluss

Vil være mer enn «eksen til Jan Eggum»

For Kaia Huuse (40) har alltid vært «dama til» Jan Eggum.

SINGEL OG PLATE-AKTUELL: Artistparet Kaia Huuse og Jan Eggum offentliggjorde i sommer at de ikke lenger er kjærester. Mandag 18. august slipper Huuse sin nye barneplate, og i november drar hun til Stockholm for å spille inn en ny voksenplate med den svenske produsenten Ola Gustaffson. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
SINGEL OG PLATE-AKTUELL: Artistparet Kaia Huuse og Jan Eggum offentliggjorde i sommer at de ikke lenger er kjærester. Mandag 18. august slipper Huuse sin nye barneplate, og i november drar hun til Stockholm for å spille inn en ny voksenplate med den svenske produsenten Ola Gustaffson. Foto: Benjamin A. Ward / DagbladetVis mer

(Dagbladet): - Det er ikke til å komme bort i fra at Jan alltid har stått foran meg, egentlig gjennom hele min karriere, sier Kaia Huuse til Dagbladet.

I midten av juni offentliggjorde hun og kjæresten gjennom 16 år, Jan Eggum, at de har valgt å gå fra hverandre. Eggum og Huuse ble kjærester da hun var 23 år gammel, da han skulle produsere hennes debutalbum.

Siden har hun blitt omtalt som «dama til».

- Jeg vil jo sikkert bare gå fra å være dama til Jan Eggum til å være eksen til Jan Eggum, sier hun og ler.

- Men jeg tror det blir veldig bra. Jeg er veldig klar for å riste av meg det stempelet, og stå på egne bein, fortsetter hun.

Nytt liv i Stockholm

Etter å ha vært hjemmeværende mor med barna Bastian (8) og Hennika (5) i mange år, gjorde visesangeren comeback i januar med albumet «Det eneste jeg vil», produsert i Stockholm av den svenske produsenten Ola Gustafsson. Og Huuse har ikke ligget på latsiden siden da.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.