Vil være mer enn «eksen til Jan Eggum»

For Kaia Huuse (40) har alltid vært «dama til» Jan Eggum.

SINGEL OG PLATE-AKTUELL: Artistparet Kaia Huuse og Jan Eggum offentliggjorde i sommer at de ikke lenger er kjærester. Mandag 18. august slipper Huuse sin nye barneplate, og i november drar hun til Stockholm for å spille inn en ny voksenplate med den svenske produsenten Ola Gustaffson. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
SINGEL OG PLATE-AKTUELL: Artistparet Kaia Huuse og Jan Eggum offentliggjorde i sommer at de ikke lenger er kjærester. Mandag 18. august slipper Huuse sin nye barneplate, og i november drar hun til Stockholm for å spille inn en ny voksenplate med den svenske produsenten Ola Gustaffson. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er ikke til å komme bort i fra at Jan alltid har stått foran meg, egentlig gjennom hele min karriere, sier Kaia Huuse til Dagbladet.

I midten av juni offentliggjorde hun og kjæresten gjennom 16 år, Jan Eggum, at de har valgt å gå fra hverandre. Eggum og Huuse ble kjærester da hun var 23 år gammel, da han skulle produsere hennes debutalbum.

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer