Vil være mer prinsesse

I et åpenhjertig intervju i TV2 førstkommende tirsdag står Märtha Louise fram som lastebilsjåfør. Og norsk presse får passet kraftig påskrevet i reportasjen om Norges rytterprinsesse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HESTETRANSPORT: Märtha Louise fikk en Peugeot 205 til 18-årsdagen sin. Men hun håndterer gjerne tyngre saker, slik som her. Hestetransporten kjører hun selv.

- For meg er hesteryggen et fristed. Et sted jeg kan være for meg selv. Hesten er overhodet ikke noe dømmende dyr, skratter Märtha og dermed er tonen satt for et usedvanlig frittalende intervju som sendes 22. desember. Særlig norsk presse får det glatte lag.

- Jeg er bare et menneske, og jeg gjør mange feil. Det skal jeg liksom ikke kunne gjøre, sier hun i programmet, som er laget av TV2s Bjørn Grimen.

Rimi-saken

- Hvordan opplevde du debatten omkring Rimi-Hagen og hesten? spør Grimen. - Vi sendte ut en pressemelding på dette da avtalen ble inngått i august 1996. Om at de skulle gi meg hester til låns. Jeg eier nemlig ikke disse hestene. De er ikke en gave. Da var det ingen som var interessert i det. Men nå, to år seinere, når jeg begynner å gjøre det bra, skal de plutselig komme og gi meg en smekk i ansiktet. Det synes jeg egentlig er litt dårlig gjort fra pressens side. Da kunne de like godt ha gjort det i utgangspunktet sånn at jeg visste hvor jeg sto. Men ikke etter at jeg kom på landslaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer