Vil vekk fra flinkis-imaget

Sondre Lerche (21) vurderer å slippe til en r'n'b-produsent på sitt neste album. Ventetida skal brukes på å rufse til flinkis-imaget. Og jakte på den perfekte jentehofta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les plateanmeldelsen av Lerches nye her.

Siden Sondre Lerche stakk den pubertale nesa si inn i avisspaltene for første gang 17 år gammel, har han hatt stemplet som en veslevoksen flinkis.

- Nå har jeg jo blitt 21 år, men jeg kommer til å bli framstilt som tenåring resten av 20-åra. Jeg lurer av og til på hva jeg skal gjøre for å manipulere fram et annet image.

- Du kan jo fortelle noen grisehistorier fra turnélivet i USA?

- Nja, det er ikke så mye å fortelle, det er så mye reising. Jeg drikker ikke og er heller ikke så veldig inni substanser.

- Eller noen damehistorier?

- Jeg setter pris på kvinnelig kompani. Jeg er spesielt glad i hoftene. Brystene og rumpa greier seg selv, for å si det sånn. Hofter er bra. Det er vanskelig å beskrive den perfekte hofta, men jeg vet det når jeg ser den.

Sondre Lerche løfter litt på foten, et par Ulvang-sokker skimtes.

- Avisene har lett for å framstille meg som prektig, men jeg er egentlig bare en enkel gutt med gitar.

Slaktet band

Sondre Lerches rykte som hengslete og ydmyk er sterkt overdrevet, 21-åringen strutter av musikalske muskler og selvtillit.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.