Vil vokte valper

«Jeg er fra Rendalen, og jeg må si jeg er flau over det. Disse sauegutta skulle vært anmeldt for dyreplageri. Ikke bare dreper de dyr fra norsk fauna, men de sender sine egne dyr ut i skogen uten beskyttelse.

Torkil Misterosen

«Kan så være at bønder har en travel sommer, men de får la være å ta loven i egne hender og drepe ulv på eget initiativ. Jeg liker ikke store landbrukssubsidier, men jeg legger meg ikke i grøfta og klemmer avgårde noen kuler inn i parkerte traktorer av den grunn.

Bjarte«Man kan ikke kvitte seg med det lille eksotiske dyrelivet vi har her i Norge. Hvordan skal det se ut her den dagen det mest spennende dyret vi ser er en sau? Stå på, Kurt Oddekalv!

Alex«Veldig bra at det er satt i gang dugnad i bygda for å forsvare ulven. Straffen for å drepe en ulv med overlegg burde være minst 7 år bak lås og slå.

Det er et viktig dyr i næringskjeden vår.

Tony Montana Ulvenes«Ulv skal ikke drepes fordi bønder ikke passer på dyra sine. Ulv spiser andre dyr, det ligger i ulvens natur. Det burde ligge i en bondes natur å passe på flokken sin, men så lenge han får penger av staten for de drepte dyra har han egentlig ingenting han skulle sagt.

Simen«Finnes det noe menneske i Norge som har lidd noen nød av at det ikke finnes ulv i landet? Har du lyst til å se ulv, dra heller i dyreparken.

Ole