URO: Fire mennesker i indre uro, i et land i uro: Tom Styve, Marit Synnøve Berg, Terje Ranes og Ester Grenersen i «Fire forsøk på å gjøre en forskjell». Foto: Kristin Aafløy Opdan, Teater Innlandet
URO: Fire mennesker i indre uro, i et land i uro: Tom Styve, Marit Synnøve Berg, Terje Ranes og Ester Grenersen i «Fire forsøk på å gjøre en forskjell». Foto: Kristin Aafløy Opdan, Teater InnlandetVis mer

Anmeldelse «Fire forsøk på å gjøre en forskjell», Teater Innlandet:

Viljen til å si noe viktig er klar. Valget om hva har nok vært vanskeligere.

Forsøk på relevans

Har du allerede abonnement?   Logg inn

TEATER: Cathrine (Marit Synnøve Berg) og Ylva (Ester Grenersen) er søstre. Cathrine er gift med Tommy (Terje Ranes), Ylva er kjæreste med Jesper (Tom Styve).

Alle har jobber der de, hver på sitt vis, har i oppgave å hjelpe andre: Cathrine, Ylva og Tommy arbeider henholdsvis som bistandsadministrator, helsearbeider i felt i Leger uten grenser og fredsmekler i Afrika, Jesper arbeider på NAV på Hamar.

Sjekklister

«Fire forsøk på å gjøre en forskjell» er Teater Innlandets forsøk på å skape betydningsfullt teater om livet som hjelpearbeider, og samtidig, å analysere ønsket om å hjelpe.

Det handler om den personlige kostnaden ved en tilværelse utenfor standardrammene, og det handler om flukten fra standardrammene og inn i tilværelsen utenfor dem. Det handler om profesjonsperspektiver og om å føle seg alene i sin forståelse av verden, om følelsen av at andre ikke kan ha de samme innsiktene, når de ikke har de samme erfaringene.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn