Vill fanteori om «Euphoria»-karakter

Kan serieskaperne ha spart et supersjokk til slutten av HBO-serien? En ny teori om karakteren Rue kan snu opp ned på hele handlingen i «Euphoria».

PREMIERE: HBO har rullet ut sin nye ungdomsserie «Euphoria», og allerede i den første episoden blir seeren vitne til drøye scener. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HBOs nye ungdomsserie Euphoria har skapt overskrifter verden over de siste ukene, på grunn av sitt grensesprengende innhold. Serieskaperne har ikke vært blyge i sine skildringer av nakenhet, seksualitet og rusmisbruk.

Det kan likevel hende at det største sjokket er spart til slutt, skal man tro fansen. De har nemlig lansert en ny teori som kan snu hele serien på hodet.

NB! Spoilere for de tre første episodene av serien følger!

- En upålitelig forteller

Karakteren Rue, spilt av Disney-stjerna Zendaya, er bærende for serien. Det er henne vi møter i aller første episode, når hun kommer ut fra rusbehandling og tilbake til hverdagen som elev på videregående skole.

Det er Rues stemme som driver historien videre som en allvitende forteller, og det er nettopp det fansen nå legger til grunn for sin nye teori.

At Rue er død, og at fortellerstemmen er henne som ser tilbake på hendelsene som leder fram til hennes eget dødsfall.

- Tape for siste gang

Hun kaller sågar selv en «upålitelig historieforteller» i den aller første episoden. Vi har med andre ord blitt advart om ikke å tro på alt hun forteller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer