Vill nakenjakt i Danmark

Danskene går nå mann av huse for å skaffe seg bilder av nakne jenter. Den danske avisa Ekstrabladet har en konkurranse der det er om å gjøre å ha spart på flest bilder av nakne side 9-piker.

Ekstrabladet trykker hver dag et nytt bilde av en lettkledd dame på side 9. Noen av leserne er så opphengt i bildene at de har laget sitt eget galleri. Nå oppfordrer Ekstrabladet alle leserne til å skrive inn og fortelle hvor mange side 9-piker de har spart på.

Det er brutt ut en ordkrig mellom samlere over hele Danmark. Men den ubestridte leder så langt er Claus Schmidt. Han har en samling på hele 2873 nakne side 9-piker.

Schmidt forteller at grunnen til at han sparer på nakenbildene, var et veddemål om øl. Han og vennen Lindy Jensen skulle klippe ut side 9-piken hver dag. Når måneden gikk mot slutten, skulle de gjette hvem som ble «Månedens side 9-pike». Hver av dem fikk plukke ut tre alternativer. Vinneren fikk en øl av taperen.

- Selvfølgelig har vi ikke bare klippet ut disse damene for å vinne en øl. Vi har også gjort det for å se på de skjønne jentene. Ellers hadde vi ikke fortsatt å samle på dem i ni år, sier Jensen.

Parallelt med bildesamlingen går det en heftig debatt om ikke Ekstrabladet også bør vise mer rumpe. Vi tar nok ikke mye feil når vi tipper at neste konkurranse går ut på å ha spart flest rumpebilder.

Her kan du se dagens side 9-piker i Ekstrabladet, Dorte og Heidi.