Vill om natta

Også tenåringsidoler går på by'n. Og det kan virke som Leonardo DiCaprio gjør det kraftigere enn de fleste andre. Ville fester, strippeklubber og prostituerte skal være noen av «Titanic»-stjernens fritidssysler.

Etter at «Titanic» slo alle tidligere filmrekorder, har Leo DiCaprio vært forsiktig med å ta nye roller. Han har oppgitt som grunn at han har ønsket å tenke over livet og karrieren før han tar en ny storrolle.

Nå hevder det amerikanske sladderbladet Globe at de vet hva han bruker dagene og ikke minst nettene til.

- Leo ber oss alltid med på nachspiel, sier en en stripper i L.A. Når han vil ha sex velger han ut den av jentene som han har lyst på for kvelden, hevdes det. Globe skal blant annet sitte på skriftlige klager fra et luksushotell der superstjernen har holdt hoff.

Her er noen av påstandene som kommer fram i Globe:

Sammen med kompisen og skuespilleren Jerry Swindall deler han en suite på luksushotellet Chateau Marmont i L.A. Suiten fungerer som base for deres heftige natteliv.

Duoen går ofte på strippeklubber der de sjekker opp sexpartnere.

Til hotellet ber de inn toppløse dansere for å tilfredsstille Leos seksuelle fantasier.

I bytte mot autografen tvinger Leo sine fans til å utføre ulike tjenester.

Nylig hadde to av Leos kvinnelige gjester sex på Leos balkong.

Enkelte skal nå være nervøse for at DiCaprio lever et selvdestruktivt liv, og at livsstilen minner mer og mer om den Hollywood-idolet River Phoenix hadde før sin død i 1993.

- Hvis han ikke skjerper seg, kan han ende som River, hevder en kilde i Hollywood.