Vill, vakker og på nett

Du får det meste du kan be om i oppfølgeren til «RalliSport Challenge», det svært populære- og første- rallyspillet til Xbox.

Det første du legger merke til er at grafikken er slående vakker, og at det er hele fem varianter av spillet tilgjengelig: Vanlige tidsetapper, isracing, bakkeklatring, rallycross og såkalt crossover-kjøring, der to biler kjører mot hverandre på like lange, sammentvunne baner.

Det er med andre ord nok til å blidgjøre de aller fleste spillkjøperne allerede her.

Men så begynner du på selve kjøringen. Og da vil du raskt oppdage at bilene til det fulle yter veibanen rettferdighet, uansett terreng.

Man føler tyngden, man føler farten, og etterhvert som du havner utenfor veien, så kan du på glimrende vis se fysikkens lover i fri utfoldelse på bilens attributter.

Det skal riktignok sies at selv om du kan mekke litt på bilene, så er ikke dette en rallysimulator.

Det er snarere en hyllest til de av oss som vil ha det moro i full fart, uten nødvendigvis å måtte tenke på om det ville vært slik i virkeligheten.

Med snaut femti biler og nesten hundre baner å velge mellom - alle med varierende og virkelighetstro terreng - har du mange timer med kompromissløs moro foran deg.

Og har du i tillegg Xbox Live, er det mer snadder å hente i pakken. Hele spillet er nemlig knyttet opp mot XSN Sports, slik at du kan lage din egen liga for deg og dine venner.

Og er ikke det nok, så vet ikke jeg.