Vill vest med Liv Marit

Countrystjerna Liv Marit Wedvik (36) er programleder når TV3 satser et titall millioner på reality fra «ville vesten».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TUSCON i Arizona (Dagbladet): I fire dager har hun vært programleder for TV3s nye storsatsing «Ville Vesten» i ørkenstaten Arizona. I trange jeans, boots og flanellsskjorte følger hun deltakernes lassoopplæring på en øde ranch en times kjøring fra Tuscon, nær grensa til Mexico.

-  Det er utrolig morsomt å få prøve seg foran kamera. For å være helt ærlig, så synes jeg det har gått kjempebra. Neste år står Skavlan her og jeg sitter i studioet hans i Oslo, fleiper Liv Marit Wedvik.

Konseptet for TV3s nye feelgood-reality, som starter søndag 5. mars, er at de 12 norske deltakerne skal drive en kvegflokk på rundt 100 dyr gjennom Arizonas ørkenlandskap. Underveis ryker deltakerne ut etter tur når cowboykunnskapene blir testet i en rekke konkurranser. Vinneren får summen kyrne oppnår på en kvegauksjon i Willcox. Så spørs det hvor mange kyr som faller fra underveis.

TV3 på tråden

For Wedvik er livet som programleder en kraftig sving bort fra kjernevirksomheten som stadig mer kredibel norsk countryartist.

-  Countryrock, det er det jeg lager nå.

Det er knappe tre år siden hun var fulltids tannpleier hos tannlege Eilef Landsverk i Skien. Så fikk hun kontrakt på det lille plateselskapet Showtime Records. De tre platene som fulgte solgte godt. Så tok storselskapet EMI kontakt tidligere i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer