Ville drepe med «Skrik»-maske

Samtidig som innspillingen til horrorfilmen «Scream 3» er startet, kobles groteske drap og overfall til de tidligere «Scream»- filmene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I England startet forrige onsdag rettssaken hvor to fjorten år gamle gutter er tiltalt for å ha knivstukket en kamerat 11 ganger i hodet.

Overgrepet skjedde for et år siden etter at de hadde sett horrorfilmen «Scream», som har en tilsvarende scene i filmen. Kameraten ble etterlatt for å dø, men ble funnet av en forbipasserende.

Lam og hjerneskadd

Han overlevde episoden, og kommer trolig til å vitne i rettssaken selv om han er blitt delvis lam og har fått en hjerne-sskade, hevder Reuter.

Samtidig i California fikk den 17-årige Mario Padilla livsvarig fengsel etter at han ble dømt for knivmordet på sin mor, og for planene om å drepe stefaren. Fetteren, 16 år gamle Samuel Ramirez, ble dømt skyldig, men fikk 25 års fengsel siden han bare var 14 år gammel da drapet ble utført.

Etter drapet stjal guttene 150 dollar som moren skulle bruke til dåpspresang til Marios nyfødte søster.

Munch-inspirert

Guttene fortalte politiet at de drepte og stjal for å få penger til tilsvarende kostymer som ble brukt i den første «Scream»-filmen. Planen var å ha maskene på når de skulle drepe noen av klassekameratene sine.

Los Angeles-dommeren John Cheroske forbød at denne forklaringen skulle brukes offisielt som vitnemål i rettssaken for å forhindre oppstyr.

Først etter at dommen falt i forrige uke har forsvarerne og jurymedlemmene blitt løst fra taushetsplikten.

I den første «Scream»-filmen fra 1996 brukte drapsmennene masker inspirert av Edvard Munchs verdenskjente maleri «Skrik», melder Reuter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer