Ville du betalt 7200 kroner for å kose med disse?

I kveld skal Kiss spille i Vallhall Arena. Betaler du ti ganger ordinær billettpris, får du også ta på Gene Simmons.

GOD BUTIKK:  I kveld skal Gene Simmons (til venstre) og Tommy Thayer i Kiss spille fletta av Vallhall Arena. For 7200 kroner kan du få et eksklusivt møte med rockeheltene. Men konsertbilletten må du kjøpe i tillegg for 750 kroner. Foto: AFP PHOTO DDP/SEBASTIAN WILLNOW
GOD BUTIKK: I kveld skal Gene Simmons (til venstre) og Tommy Thayer i Kiss spille fletta av Vallhall Arena. For 7200 kroner kan du få et eksklusivt møte med rockeheltene. Men konsertbilletten må du kjøpe i tillegg for 750 kroner. Foto: AFP PHOTO DDP/SEBASTIAN WILLNOW Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| - Under Europa-turneen i 2008, så jeg fem Kiss-konserter etter hverandre, og kjøpte «meet and greet»-pakke til den i Stockholm. Vi var rundt 25 stykk som fikk ta bilde og mingle med bandet. Det varte en halvtime, og kostet 8000 kroner, sier Kiss-fan Finn Håkon Rødland.

Uten billett I kveld går rockeheltene i Kiss på scenen i Vallhall Arena. 12 500 billetter er langt ut for salg til Oslo-konserten, og litt over 10 000 fans har sikret seg vanlig billett til 750 kroner via Billettservice.

I tillegg er et knippe eksklusive billetter solgt gjennom Kiss sin nettside.

«Meet and greet»-pakkene koster over 7200 kroner, men til tross for ti ganger prisen av vanlig billett, får du ikke en konsertopplevelse med på kjøpet — konsertbillett må du nemlig kjøpe i tillegg.

Best på forretning Det du derimot får, er et møte med de fire bandmedlemmene, et bilde sammen med dem, autograf, T-skjorte, plekter og plakat.

- Det er dette Kiss er aller best på. De er enda bedre på å være forretningsfolk enn til å lage rock. Kiss er et genialt konsept og rock'n'roll-band, som har finslipt det de kan mest, sier tidligere musikkjournalist og Kiss-fan, Håkon Moslet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer