«Westworld» sesong 2

Ville elefanter i «Westworld» får dyrevernere til å rase

Dyrevernsorganisasjonen PETA kritiserer HBO.

MISHANDLING?: HBO får kritikk fra dyrevernsorganisasjonen PETA for å ha brukt levende elefanter i den siste episoden av «Westworld». Video: ADI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I et åpent brev til HBO kritiserer dyrevernsorganisasjonen PETA strømmetjenesten for å bruke ville dyr i den populære serien «Westworld».

Det skriver Hollywood Reporter.

OBS: Denne saken beskriver (såvidt) fra tredje episode av «Westworld», sesong 2. Se ferdig episoden, så kan du trygt lese videre.

Levende dyr

I den siste episoden av «Westworld» får seerne stifte bekjentskap med en av de andre temaparkene til Delos, konsernet som driver og utvikler robotene. Parken «The Raj» er basert på kolonitidens India, hvor gjestene kan gå på safari og jakte på bengaltigere, eller ri på elefanter.

I motsetning til tigeren som dukket opp i første episode av den nye sesongen, er elefantene som er brukt i denne episoden levende. Dette stiller den internasjonale dyrevernsorganisasjonen PETA seg sterkt kritisk til.

- Jeg skriver til deg i dag, på vegne av PETA og våre mer enn 6,5 millioner medlemmer og tilhengere over hele verden, med bekymring over bruken av levende dyr i «Westworld» - spesielt ville dyr, som elefantene som dukket opp i gårsdagens episode, skriver PETAs Lauren Thomasson i brevet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer