Ville gi 10 millioner for Metallica

Quart bød penger de ikke hadde.

(Dagbladet.no): Ifølge Fædrelandsvennen la Quartfestivalen i forrige uke inn et bud på å få Metallica til Sørlandet sommeren 2008. Selv om festivalsjef Daniel Nordgård ikke ønsker å bekrefte bookingforespørselen, hevder Fædrelandsvennen at budet lå på ca 10 millioner kroner.

Og det selv om festivalen i forrige uke var på randen av konkurs.


Ifølge avisa ble budet på Metallica lagt inn før onsdag - det vil si før Quart visste om bystyret kom til å redde festivalen ved å slette gammel gjeld.

- Dette med Metallica har jeg overhodet ingen kommentar til. Men at vi har lagt inn bud på en rekke band er klart. Det er nå vi har måttet gjøre det dersom vi overhodet vil ha noen festival neste år, sier festivalsjef Nordgård.

Metallica er for øvrig ikke det eneste storbandet Quart har bydd på i det siste. Ifølge Fædrelandssvennen skal et bud på 3-4 millioner kroner for Rage Against the Machine også ha ligget inne.

Dessverre ble det ikke noe av med Metallica, bandet avslutter Europa-turneen i juni og drar hjem til USA.

I NORGE: Metallica kommer ikke til Quart, men de har vært på Valle Hovin. Her James Hetfield med helskjegg. Foto: Torger Pettersen
I NORGE: Metallica kommer ikke til Quart, men de har vært på Valle Hovin. Her James Hetfield med helskjegg. Foto: Torger Pettersen Vis mer