- Ville ha utstyret

- Hvordan kan en så utrent person som Svein Andre melde seg på beinharde 71 grader nord? Les svarene fra nettmøtet på Dagbladet.no.

Det ble kalt den mest slitsomme etappen noen gang i hele 71 grader nords historie. Deltakerne måtte over Folgefonna i Hordaland på ski, med svært tunge oppakninger. Hos flere var kreftene nesten slutt da de skulle ned igjen.

Det ble Svein Andre Fjæren Holmens bane. Den 30 år gamle teamlederen i Posten måtte pakke sakene sine og reise hjem.

- Jeg er tilpasningsdyktig og har sosiale antenner, men kan trekke meg litt tilbake der jeg burde stått fram, forklarte han før han måtte ta fatt på den tunge ferden.

Det ble nok ikke spesielt utslagsgivende. Verre var det nok med kondisjonen. På forhånd fortalte Svein Andre at han hadde trent lite før turen, og at han angret på det. Angeren ble enda tydeligere da han sleit som helt på den knallharde etappen, og seerne er nok ikke sikre på at han ville stilt opp igjen hvis han fikk muligheten.

Er han sikker på at han aldri vil tilbake til Folgefonna? Hvorfor hadde han ikke trent mer? Hvem likte han best av de andre deltakerne, og hva synes han - som tross alt er singel - om Elin Tvedt?

SLITER I MOTBAKKE: Det gikk ikke veien for Svein Andre Fjæren Holmen (30) i 71 grader nord. Etappen over Folgefonna ble altfor tung.