- Ville ikke vinne

Grand Prix-nachspielets lykkeligste var Alfie. Han ville helst ikke vinne.

- Jeg er strålende fornøyd! Dette var perfekt for Jostein og perfekt for meg. For min framtidige karriere har jeg et bedre utgangspunkt nå enn om jeg hadde vunnet, mente Alf Gunnar Nilsen (22).

Nå tror han på platekontrakt.

- Jeg har blitt kontaktet av flere selskap og håper det skal gå i orden snart. Det har vært deilig å få så god tilbakemelding. Grand Prix har vært bra til å få folk interessert i det jeg holder på med. I Cape fikk vi låtene ferdig servert, nå gleder jeg meg til å jobbe med mitt eget materiale.

Fornøyd

Rundt midnatt var det fullt hus på Smuget i Oslo. Artister, managere og inviterte gjester minglet etter beste evne.

- Jeg har veldig lyst til å bli kjent med Alfie, jeg skal prøve å snakke litt med ham seinere i natt, sa programleder Øystein Bache. Han var strålende fornøyd med arrangementet og vinneren. Likevel tok han det rolig med champagnen.

- Jeg er småbarnsfar og gir meg nok litt tidlig.

I perlehumør

Andre derimot hadde større planer for kvelden.

- De sa vi var så deilige, derfor ble vi invitert på et hotellnachspiel med et badekar fullt av øl, skrålte Linda Kvam og artisten Paris som hadde laget melodien til hennes Grand Prix-låt.

Elisabeth Andreassen som var på nachspielet med mannen Tor, var i perlehumør.

- Hva skulle vi vunnet for? Vi ville bare presentere oss for det norske folk. Det er mye morsommere å sende et nytt, ungt talent til Latvia enn vi tre veteranene. Jeg er dødsforelsket i både Jostein og låten hans.

Nå gleder jeg meg til å begynne festen, det morsomste med Grand Prix er å møte gamle kollegaer og venner.

PÅ ANDREPLASS:</B> Lykkelig som nr. 2.