Ville ikke vise rompa

Ben Affleck måtte bruke en body double under innspillingen av «Pearl Harbor». Filmen er dessuten full av feil.

Ben Affleck (29) har ikke mye å skamme seg over, men han er kanskje litt sjenert?

Under innspillingen av filmen «Pearl Harbor» klarte han ikke å spille i alle scenene.

Sykesøster og løytnant Evelyn Stewart, spilt av Kate Beckinsale, skulle gi kjekkasen en sprøyte i baken da Affleck sa stopp. Ikke fordi han var redd for stikket, han nektet å vise rompa.

Modell måtte vise baken

Dermed måtte en rompe-standin hoppe inn. Rob McCabe, 30, etterligna bakenden til Ben Affleck. En kvinnelig modell erstattet Beckinsale. Breezy Dawn ble den som satte sprøyten.

Men minst en fan ble skuffet over feige-Ben. - Jeg gledet meg til å få tafse på Bens rompe, forteller Breezy til IMDB, men sånn ble det ikke.

Storfilm

Ben Affleck har en av hovedrollene i «Pearl Harbor», han spiller Kaptein Rafe McCawley. Filmen følger de to bestevennene Rafe og Danny, spilt av Josh Hartnett, deres deltakelse i andre verdenskrig og et pikant trekantdrama.

Den påkostede filmen kommer sannsynligvis til å bli sommerens store suksess. Bare Disneys premierefest ombord på et hangarskip kostet rundt 70 millioner kroner.

Full av feil

Likefullt: nettstedet Movie-mistakes.com har allerede funnet 55 feil i filmen.

Baugen på skipene har blant annet design fra 1970-tallet. Ben Afflecks fly blir skutt ned på lyse dagen, i neste scene svømmer han i nattens mulm og mørke. En av kapteinene tar opp en telefon der ledningene henger og slenger alle andre steder enn i kontakten. Det amerikanske flagget har 50 stjerner, det skulle det ikke hatt siden Hawaii og Alaska ikke ble stater før 1959. Rafe på vei til England sier far vel til Danny på en togstasjon, skal han ta toget til øya? Når Evelyn først kommer til Pearl Harbor kan du se en bygning med innskriften 1953.

Disse og mange andre feil er innrapportert. Disney tilbakeviser kritikken med at det er en kjærlighetshistorie, som ikke er pinlig historisk korrekt.

Krigfilm hype

«Pearl Harbor» har fått interessen opp for krigsfilmer. - Salget av enkelte krigsfilmer har blitt tredoblet sier en videoforhandler til Ananova.

- Hypinga at «Pearl Harbor» har fått innvirkning også på andre krigsfilmer skriver Amazon.

Filmen har premiere 4.juli i Norge.

Hva er den beste krigsfilmen du har sett? Tror du «Pearl Harbor» går inn på toppen? Si din mening!

BARE KAOS: Fra filmen «Pearl Harbor». Dette kan du se på norske kinoer fra 4. juli.