Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ville lure seg inn til Maud Angelica

Utkledd som alt fra kanin til kirurg forsøkte Thomas Giertsen tre ganger å lure seg inn på sykehuset til Märtha og hennes nyfødte datter. Se bildene!

Man behøver ikke være kirurg for å skjønne at det dreier seg om et stunt som sannsynligvis havner på Torsdagsklubben i kveld. Onsdag ettermiddag troppet Thomas Giertsen opp på Rikshospitalet utkledd som kirurg, sykkelbud og kanin i et forsøk på å ta seg inn til den mye omtalte tredjemannen i arverekka til tronen. Hvor seriøst forsøket var er beheftet med stor usikkerhet, det er neppe vanlig å slippe godt voksne kaniner inn på sykehus. For anledningen er det ekstra mange sikkerhetsvakter på sykehuset, og Giertsen fikk problemer allerede på første forsøk.

Utkledd som kirurg med grønne sykehusklær og matchende munnbind ble han raskt og høflig avvist ved inngangsdøra.

- Jeg kjente ham ikke igjen med en gang, men det gikk bra å stoppe ham før han kom seg inn hoveddøren, sier en sikkerhetsvakt til VG Nett.

Plan B innebar å ta på trange sykkelshorts og pakke under armen under dekke av å være sykkelbud. Pakkeleverings-bløffen gikk ikke hjem hos vaktene, og Giertsen måtte tråkke videre.

Plan C var mest egnet for kameraene. Iført kanindrakt størrelse voksen mann, spankulerte Torsdagsklubberen fram til døra og fikk samme svar som tidliger: Ingen adgang for store klovner.

PAKKE HER: Sykkelbudet Thomas Giertsen har ikke større suksess.
KANINTRIKSET: Kyllingdrakta til Bård Tufte Johansen var trolig til utlån.
HATTEN AV: Leken er over for Thomas kanin. Selv om reprisen nok kommer på tv.
FØRSTE STOPP: «Dr. Giertsen» blir stoppet av vaktene før han rakk å ta seg inn inngangsdøra.
IKKE RÅDLØS På vei til Plan B.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media