Stig-André Berge

- Ville nok hatt diagnose

«Mesternes mester» aktuelle Stig-André Berge tror nok legene ville gitt ham en diagnose hvis han ble utredet. Nå åpner han opp om oppveksten, familielivet og hvor han henter alt pågangsmotet fra.

GIR SEG ALDRI: Stig-André var nær ved å gi opp. - Men jeg valgte å fortsette. Tragediene gjorde med sterkere, sier han i dette intervjuet. Foto: Anders Grønneberg
GIR SEG ALDRI: Stig-André var nær ved å gi opp. - Men jeg valgte å fortsette. Tragediene gjorde med sterkere, sier han i dette intervjuet. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

RÆLINGEN (Dagbladet):

Han gir ikke opp kampen, det er han ikke kjent for. Stig-André Berge biter tennene sammen og strammer musklene på et glatt, hvitt og iskaldt dekke - i et antrekk vi aldri tidligere har sett i en kamp på brytematta. Han gyver løs, men denne gangen har han ingen sjans. De er millioner: hvite som mygg - som virvler i vinden, langt under hans vektklasse, men likevel.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer