Ville pøst på med humanitær hjelp

Gert Nygårdshaug tente ikke lys etter terrorangrepet på USA. Les hva han svarte leserne i dagens nettmøte!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gert Nygårdshaug har talt USA midt imot, og postkassa har svømt over av takkebrev. På Dagbladet.no fikk han i dag mye motstand, og litt støtte.

Hva med alt det gode USA gjør? spør én leser. På spørsmål om hva han ville gjort dersom han våknet opp som George W. Bush svarer Nygårdshaug:

- Hvis jeg var Bush ville jeg pøst Afghanistan proppfull av humanitær hjelp, kalt sammen verdens ledende nasjoner til råd om hvordan terror kan bekjempes uten bruk av vold, tatt Palestina-spørsmålet opp til ny vurdering, trukket troppene ut av Saudi-Arabia og opphevet en rekke blokader.

En annen leser, Thomas, etterlyser boka om Gotvin og Violon Solengs bror. - Når kommer boken om ham?

- Tja, si det? Boken om Ludens Soleng bør vel skrives, ja, svarer Gert.

Nygårdshaug er bokaktuell med «Liljer fra Jerusalem». Denne gangen skal kriminaletterforsker Skarphedin Olsen løse en mystisk alkymistisk mordsak. Han søker hjelp fra sin nevø, gastronomen Fredric Drum, og de to trekkes inn mystikkens verden. Du kan lese utdrag fra boka på Dagbladet.no.

Les forfatterens øvrige svar til leserne!

Les også:

RIS OG ROS: Gert Nygårdshaug har høstet mange lovord, men også mye kritikk for at han tør tale USA midt imot.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer