Ville spare miljøet - ble syk

«Noah»-stjerne Emma Watson.

DÅRLIG VANN: På grunn av plastflaskeforbudet under innspillingen av «Noah» drakk Emma Watson vann som hadde stått stille i tre måneder. Foto: Promo
DÅRLIG VANN: På grunn av plastflaskeforbudet under innspillingen av «Noah» drakk Emma Watson vann som hadde stått stille i tre måneder. Foto: Promo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): «Black Swan»-regissør Darren Aronofsky (som også har laget fantastiske «Pi») er en generelt ambisiøs godgutt.

I blant litt vel ambisiøs.

Aronofskys kommende bibelske storfilm «Noah» skal nemlig inneholde et klart og tydelig miljøbudskap, noe regissøren ifølge The Guardian også ønsket å se reflektert på settet.

Dermed ble plastflasker bannlyst under hele innspillingen, noe som ikke slo heldig ut for Emma Watson, som spiller Noahs (Russel Crowe) adopterte datter.

Drakk stillestående vann - Jeg og Douglas Booth skjøt de fleste av scenene våre mellom fire og sju på morgenen - og på den tida fungerer jeg aldri bra, forteller Watson til Wonderland Magazine, som The Guardian har hentet sitatene fra.

- Det å ikke ha noen vannflasker på settet klokka fem om morgenen når du er utslitt og har feberfantasier var ikke ideelt. Jeg var så trøtt en morgen at jeg drakk en mugge med stillestående vann som hadde stått der i tre måneder. Jeg ble veldig syk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer