Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ville vise bryllupsnatta direkte

Det var som om selve virkeligheten ble uvirkelig da Ramsy og Anne Mona ga hverandre sitt ja i en bunkers på Fornebu i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag var de kjærester, mandag var de forlovet, tirsdag ble de drukket ut og torsdag var de gift.«Big Brother»-produsent Lasse Hallberg sa nei til å overføre bryllupsnatta på nettet, mens brudgom Ramsy gjerne så at hans første natt som nybakt ektemann ble kringkastet.Historien om Anne Mona Hansen, «Big Brother»-deltakeren som var utro mot forloveden på direkten, har gått verden rundt. I går byttet Anne Mona ut Hansen med Suleiman og fikk sin Ramsy.Vielsen foregikk i et eget telt utenfor «Big Brother»-bunkersen på Fornebu, med foreldre, forlovere og resten av BB-deltakerne som tilskuere. Bare minutter etterpå kom brudeparet ut på trammen for å prate med pressen.- Hvis noen hadde sagt til meg da jeg kom hit første gangen i februar at jeg skulle gifte meg her i november ville jeg sagt at de var helt sprengt, sa Ramsy. - Jeg er kjempelykkelig, det ble mye finere enn jeg hadde forventet, sa Anne Mona.- Helt perfekt, fastslo Ramsy.

Hard konkurranse

Både produsent Lasse Hallberg og Ramsy Suleiman står hardnakket på at ingen andre enn Ramsy ante noe om frieriet på forhånd. - Mine medarbeidere har jobbet døgnet rundt den siste uka for å få til dette, ingen har sovet noe særlig, sier Hallberg. Men bryllup trekker seere, og seere betyr penger i kassa.- Klart jeg er spent på seertallene for bryllupet. Men jeg er fornøyd hvis vi klarer å holde oss på det samme nivået vi har hatt hele uka. Vi skal tross alt konkurrere med NRK en fredag kveld, sier Hallberg. «Big Brother» har samlet i gjennomsnitt 375000 seere daglig siden starten søndag.

Uten kamera

Lagmann i Borgarting lagmannsrett Hans Petter Lundgaard sto for vielsen inne i teltet.- Lasse ringte meg søndag og spurte om jeg kunne tenke meg å gjøre det. Vi kjenner hverandre fra før, for ti år siden laget vi et program som het «TV-domstolen». Jeg hadde ikke hjerte til å si nei til dette, forteller Lundgaard, som hadde spesialkomponert sin vielsestale for «Big Brother»-bryllupet.- Jeg måtte jo tilpasse meg anledningen, sier Lundgaard.Webkameraene fulgte brudeparet og gjestene gjennom villandbryst og hjortecarré, bryllupskake og brudevals, før foreldrene og forloverne forlot bunkersen. Men bryllupsnatta fikk brudeparet, som har demonstrert sin hengivenhet for hverandre utallige ganger før på direkten, ha i fred.

- Anne Mona og Ramsy skal få være uten kameraer i natt, og de skal slippe å dele rom med sju andre, opplyste Lasse Hallberg.

Foto: MADS LARSEN
Hele Norges coronakart