Vilt slagsmål på Wills fest

Gjestene gikk berserk på kjendisfesten til Will Smith i Stockholm.

Will Smith er i Sverige for å gjøre drive markedsføring av sin nyeste film, Men in Black 2. Etter å ha gjort unna alle intervjuene og sykehusbesøk hos to jenter som ble lettere skadd under en opptreden på Hötorget, var det duket for hemmelig storfest på Café Opera ved 20-tiden i går kveld.

- Det hadde vært kult å fortsette festen som ble innledet på tirsdag. Når jeg fester vet man aldri hva som kan skje, sa Smith til Expressen rett etter middagen.

Helt gale

Filmstjernen dro tilbake til Grand Hotel ved 00.30-tida i natt, men de andre gjestene viste at Will Smith ikke må være til stede for at de skal kunne slå seg løs.

Rett etter klokka to i natt braket det løs på Café Opera. Først begynte to personer å sloss, og etter hvert var mellom åtte og ti personer innblandet i bråket

- Folk sprang fram og tilbake, Flere glass ble knust. Menneskene var helt gale, sier et øyenvitne til Aftonbladet.

Musikken ble stoppet og festen ble avbrutt. Vaktene tok hånd om bråkmakerne, og kastet dem ut.

Fylleslagsmål

- Vi vet ikke hva som skjedde, men tror det var andre gjester som var innblandet. Vi tror dette var et vanlig fylleslagsmål, og kontaktet politiet, sier Mikael Löfstrand, som er sjef for nattklubben.

Da politiet kom fram hadde bråkmakerne stukket av.

- Vi tror noen ble mishandlet, men vi vet ikke hvor alvorlig det er, sier vakthavende befal Kenneth Starkenberg ved politiet i Stockholm.

Filmstjernen forlot Sverige klokka åtte i morges.

TØFF: Will Smith er tilbake i Men in Black 2. Kanskje han kunne ryddet opp i kaoset på Café Opera?