Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vin til piggvar

Les hva restaurantsjefen fra NRK-serien «Bak fasaden» svarte.

(Dagbladet.no): Det likner ikke akkurat på Farmen eller Robinson.

I NRKs dokusåpe, Bak fasaden, kan seerne følge livene til åtte av de ansatte ved Hotel Continental, og få innblikk i de utfordringene som møter hotellansatte i hverdagen.

- Det har vært både spennende og slitsomt. Vi jobbet som vanlig, men under opptakene var det alltid en person som fulgte etter oss, sier restaurantsjef Nicolas Facchin Blomgren (29) til Dagbladet.no.

Han angrer likevel ikke på at han stilte opp i programmet.

- Det har vært flere krevende situasjoner, men slik er det i det daglige livet. Når jeg ser resultatet, er dette veldig gøy.

- Kunne du stilt opp i Robinson-ekspedisjonen?

- Det hadde ikke vært min ting. Jeg ville blitt stemt ut fort, for jeg har en sterk personlighet og står på mitt.

I onsdagens episode har såpeserien Hotel Caesar søkt om å få spille inn en scene i restauranten Anne Etage på hotellet. Blomgren har gitt sin tillatelse, mot at de er ferdig til restauranten skal åpne.

Etter hvert som det ene opptaket etter det andre forkastes, blir han mer og mer nervøs for om de rekker det...

Tredje episode av «Bak Fasaden» vises på NRK onsdag klokka 19.55.

PÅ TV: Nicolas Facchin Blomgren (29) er restaurantsjef på gourmetrestauranten Annen Etage. Han er av sveitsisk/italiensk opphav, snakker svensk har tidligere jobbet i Berlin og New York.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media