Vinn billetter til Stockholm

Ryanair.com startet en ny rute til Stockholm og feirer med å dele ut to billetter til femti Dagbladet.no-lesere.

Ruten startet 4. april og de flyr to ganger daglig fra Sandefjord til Stockholm.

Den nye ruten er den fjerde utenlandsruten for Ryanair her i Norge. I tillegg til Stockholm flyr de også til London, England, Frankfurt, Tyskland og Glasgow, Skottland.

Du har nå sjansen til å vinne to billetter til Stockholm. Alt du trenger å gjøre er å svare rett på fire spørsmål så er du med i trekningen.

Klikk her for å svare på spørsmålene.

KONKURRANSEREGLER:

Det trekkes fem vinnere hver ukedag fra 30. april til og med 6. mai, tilsammen 50 vinnere. Hver av de 50 vinner to flybilletter. Totalantall: 100.

Bestillings- og reiseperioder: Vinnerne vil motta et bestillingsskjema fra Dagbladet.no som de vil fylle ut og sende til følgende fax nummer i Ryanair: 0044 1279 666 201.

Vinnerne må fylle ut følgende detaljer: e-post adresse, fax nummer og telefonnummer på dagtid. Alle reservasjoner vil bli bekreftet via e-post/fax. Bekreftelse fra Ryanair vil bli sendt innen 10 dager.

Bestillingsperiode: 30. april– 8 mai

Reiseperiode: 20 mai til 15 juni 2003

Flybilletter må bestilles minimum 14 dager før avreisedato.

OBS:

Det er en forståelse fra begge parter at tilgjengeligheten vil være mer begrenset mot slutten av konkurransen og at det derfor, i noen tilfeller, ikke er mulighet å tilby flyseter på alle avganger. Dette er spesielt tilfellet på slutten av konkurransen da Ryanair ikke forlenger tilbudet utover perioden.

Tilbudet er kun tilgjengelig på Ryanair sin rute mellom Sandefjord Torp og Stockholm Skavsta.

Passasjerer vil ikke bli tilsendt flybillett, men tilsendt et referansenummer. Dette referansenummeret må oppgis ved innsjekking. Alle passasjerer må inneha gyldig pass.

For videre informasjon om Ryanair sine tilbud og regler se Ryanair.com