Vinn Bruce-billetter

Har du ikke billett til Oslo-konserten med Bruce Springsteen og The E Street Band søndag? Svar på dette spørsmålet, og du kan vinne én av fire billetter: Hvor mange plater har Bruce Springsteen gitt ut?

Svaret kan du sende via telefaks på tlf 22 31 09 66 eller på e-post-adressen signaler@dagbladet.no , og det må gjøres innen kl 19.00 i kveld. Så her nytter det ikke å nøle...

Bruce Springsteen og hans legendariske band avslutter Europa-turneen på Valle Hovin. 40000 billetter ble solgt unna på rekordtid til konserten, som kan være den siste «The Boss» gjør sammen med E Street Band i Europa.

Forventningene til konserten er skyhøye etter Springsteens triumfferd i Europa, som startet med en konsert i Barcelona, som fikk kritikerne til å gå helt av skaftet. Dagbladet og VG trillet begge en soleklar sekser. «Bruce er verdens beste rocker (...) For en gitarist! Han tvinger lidelse og lidenskap ut av fjøla. Glede og gråt. Fredagens verdensturnéåpning i Spania var ikke bare en konsert. Det var en begivenhet,» skrev en meget begeistret Dagblad-anmelder Anders Grønneberg.

Og, endelig har også meteorologene kommet med en melding både hele Norge - og 40 000 Bruce-tilhengere - har ventet på:

Til dels pent vær og varmere lyder som en klassisk Springsteen-låt...