Vinn edderkoppen!

Bli med i konkurransen, vinn film og annet gøyalt stæsj.

Nå er nemlig «Spider-Man» tilgjengelig for oss hjemmesittere også. Og vi sender deg gjerne en versjon av filmen rett i sofaen om du stikker av som en av vinnerne i konkurransen.

PETER PARKER er filmens hovedperson. Han er nerdete og sjenert. Men han er også «Spider-Man», merkelig nok. På kort tid kan han forvandles til en muskelbunt med ekstrem spenst som redder folk i fare og putter kriminelle bak lås og slå. Hans største motstander er onde Green Goblin, som forsøker å ta rotta på edderkoppkreftene. I midten står som vanlig en kvinne. Peter er dø-forelska i naboen Mary Jane. Men det later ikke til at han har særlig sjanse. I hvert fall ikke før han får vist fram spindelveven sin.

- Levende Spider-Man, mente Dagbladets anmelder, og ga terningkast fire. Les anmeldelsen. Se lista over feilene i filmen.

Filmen er basert på tegneserien av Stan Lee som første gang kom ut i 1962. Filmen tar utgangspunkt i hendelser i den aller første historien, men Green Goblin tas på forskudd. I tegneverden kom han først i 1964.

Vi har fem pakker å dele ut til fem vinnere. Du kan stikke av med filmen på DVD, en kul t-skjorte og en spindelaktig nøkkelreim.

Delta i konkurransen!

OPPFØLGEREN KOMMER så klart. Hollywood har skjønt at suksessen ikke trenger å ta slutt med én film. «Spider-Man» er en av tidenes mest sette filmer. Bare i Norge har 500 000 mennesker kommet seg på kino. I USA hadde filmen den største åpningshelgen noen sinne.

Nummer to heter «The Amazing Spider-Man», og innspillingen starter i januar. Tobey Maguire fortsetter i hovedrollen som Peter Parker med regissør Sam Raimi bak spakene fortsatt. Følg med på Imdb.

Før det kommer en edderkopp-lignende ny superhelt fra samme produsent. Filmen heter «Daredevil». Om ikke Ben Affleck var superhelt fra før, blir han det i alle fall nå.

Filmen skal ifølge rapportene være dystrere og mørkere enn «Spider-Man». Filmen får USA-premiere 14. februar neste år, og kommer til Norge noen måneder etter. Du kan se traileren her. Delta i konkurransen.

<B>GREEN GOBLIN:</B> Skurken i filmen er ond og psykotisk.
AMOUR:</B> Det er visst lettere å sjarmere kvinner i edderkoppdrakt omgitt av spindelvev, enn som en helt vanlig gutt.
DARE DEVIL:</B> Ben Affleck kommer på kino som noe edderkopplignende neste år.