Vinn edderkoppen!

Bli med i konkurransen, vinn film og annet gøyalt stæsj.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nå er nemlig «Spider-Man» tilgjengelig for oss hjemmesittere også. Og vi sender deg gjerne en versjon av filmen rett i sofaen om du stikker av som en av vinnerne i konkurransen.

PETER PARKER er filmens hovedperson. Han er nerdete og sjenert. Men han er også «Spider-Man», merkelig nok. På kort tid kan han forvandles til en muskelbunt med ekstrem spenst som redder folk i fare og putter kriminelle bak lås og slå. Hans største motstander er onde Green Goblin, som forsøker å ta rotta på edderkoppkreftene. I midten står som vanlig en kvinne. Peter er dø-forelska i naboen Mary Jane. Men det later ikke til at han har særlig sjanse. I hvert fall ikke før han får vist fram spindelveven sin.

- Levende Spider-Man, mente Dagbladets anmelder, og ga terningkast fire. Les anmeldelsen. Se lista over feilene i filmen.

Filmen er basert på tegneserien av Stan Lee som første gang kom ut i 1962. Filmen tar utgangspunkt i hendelser i den aller første historien, men Green Goblin tas på forskudd. I tegneverden kom han først i 1964.

Vi har fem pakker å dele ut til fem vinnere. Du kan stikke av med filmen på DVD, en kul t-skjorte og en spindelaktig nøkkelreim.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer