Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vinn en bil!

Vi er lei av pulebildet fra Quartfestivalen. Vi trenger et nytt motiv, en ny klassiker. Og du kan hjelpe oss. Dagbladet FREDAG deler ut 500 polaroidkameraer under årets Quart. Ta det beste festivalbildet - og vinn en bil!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladet FREDAG deler ut 500 polaroidkameraer fra vårt redaksjonslokale i Gravane i Kristiansand tirsdag 1. juli fra klokka 12.00. Førstemann til mølla får kamera.

I hvert kamera er det en film med ti bilder. Det gir deg altså ti muligheter til å ta Årets Quartbilde. Om det nå er det ultimate noen-ruller-seg-i-gjørme-bildet, et nytt pulebilde eller historiens verste dagen-derpå-bilde.

De bildene du er mest fornøyd med, leverer du til Dagbladets redaksjonslokale på Quarten innen klokka 14.00 torsdag 3. juli.

NB: Skriv bildetekster på baksiden av bildene du leverer inn. Pluss navnet og mobilnummeret ditt.

De 20 beste motivene kommer på trykk i Dagbladet FREDAG 4. juli.

Du som tar det beste bildet, vinner en bil! Bilen er en Fiat 127 Super, 1984-festival. Toppfarten er hele 140 kilometer i timen, og du raser avgårde fra 0-100 på intet mindre enn 17 sekunder.

GJESP... Dette bildet er sannsynligvis det mest reproduserte bildet i Dagbladets historie. Det vil vi nå gjøre noe med. Den som tar det beste Quart-bildet kan simpelthen vinne en bil!