Vinn en bil

I norgesmesterskapet i «WRC 3» vanker store premier.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  (Dagbladet.no): PlayStation 2-spillet «WRC 3» har snurret jevnt og trutt i spillmaskinene rundt omkring i landet, og nå er tiden inne for en kåring av hvem som er best.

  Det ryktes om at Petter Solberg og broren Henning er blant Norges beste i spillet, men vi får håpe at de ikke stiller i konkurransen, som du kan melde deg på her.

  Premiene er nemlig riktig så fine når finalen braker løs på Autofil-messen den 6. november i år. Hovedpremien er en splitter ny Peugeot 206. Blant de øvrige premiene finner du enorme plasma-tver, hjemmekinoanlegg og mye annet.

  Kvalifiseringen til norgesmesterskapet vil foregå flere steder rundt om i landet den 1. og 2. oktober. Tidene som oppnås vil bli fortløpende lastet opp på nettet, så du til enhver tid kan sjekke om du fortsatt er med i konkurransen.

  Brettet som kjøres i kvalifiseringen er Finland SS1, og du er nødt til å bruke kameramodusen der du sitter inne i bilen for å kunne komme videre.

  I finalen vil vinneren bli kåret etter utslagsmetoden, der deltakerne med de beste tidene hele tiden går videre. Alle får to forsøk, unntatt i den siste super-finalen.

  Regn imidlertid med at du må øve grundig om du skal ha noe sjangs til å nå toppen. Det er nemlig svært strenge regler for hva slags kjøring du kan glimte til med - det hele skal skje på så realistisk vis som mulig.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill
<B>FORT, FORT:</B> Dette bildet er hentet fra det kommende «WRC 4», oppfølgeren til spillet som det skal strides i.