Vinn en date med Tad Hamilton

Gammelmodig romantikk fra drømmefabrikken

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Ja, ja, ja. Vi har hørt det før mange, mange ganger. Gresset er ikke grønnere på den andre siden, og den trygge, kjedelige nabogutten er alltid det beste valget.

Småbyjenta Rosalee jobber i kassa på det lokale supermarkedet og digger smukkasstjernen Tad Hamilton vilt. Når hun vinner en konkurranse og havner på date med selveste Hamilton i Hollywood, snus livet hennes opp ned. Det gjør også livet til Mr. Hamilton, som forelsker seg i søte Rosalies uskyld og oppriktighet. Hva skal hun velge, et spennende liv i sus og dus med Tad i Hollywood, eller et forutsigbart og trygt liv med nabogutten? Du og jeg hadde neppe skjønt problemstillingen, men så er ikke vi hovedpersoner i en romantisk komedie fra Hollywood.

Nostalgisk og søt, eller håpløst gammeldags? Jeg holder en knapp på det siste. Ta bort litt toaletthumor og et par klinescener, og dette kunne vært en film med Debbie Reynolds eller Ann-Margret i hovedrollen. Alle er snille og søte, selv filmstjernen Tad er god som gull på bunnen. Slikt blir det ikke mye dramatikk av. Særlig morsomt blir det heller ikke. Regissør Robert Luketic («Lovlig blond») er sørgelig sober, både i beskrivelsen av det tomme og glatte Hollywood-miljøet og det sunne og jordnære småbymiljøet. Kate Bosworth («Blue Crush»), har både sjarm og talent, men fortjener bedre materiale enn dette. Dette er en date du trygt kan takke nei til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer