Vinn en gammel milliardær

Britisk tv-kanal jakter på unge kvinner til ny tv-serie. Milliardærene er allerede klare.

Glem realityserien «Who Wants to Marry a Millionaire?» I kampen om realityseerne holder det nemlig ikke lenger med en lusen millionær.

Snart er det kjærlighetssultne milliardærer som gjelder på tv, skal vi tro den britiske avisa The Sun.

Ifølge tabloidavisa skal britiske Channel 4 nå lete etter kvinner i alderen 18 til 30 til å delta i en realityserie hvor de skal kjempe om å få gifte seg med en vaskeekte aldrende milliardær.

- De har allerede tre eldre milliardærer som er på utkikk etter unge koner, sier en innsidekilde til avisa. En av de tre mennene skal ifølge kilden være «en av de mest innflytelsesrike mennene i Amerika».

Tv-serien har ennå ikke fått navn, men den skal ifølge avisa gå over åtte episoder og sendes på Channel 4 neste år. Ifølge The Sun håper kanalen å finne Storbritannias svar på Anna Nicole-Smith, som giftet seg med den godt voksne milliardæren J Howard Marshall II. Hun fikk 449,7 millioner dollar da mannen døde etter 14 måneders ekteskap, riktignok etter en lang og bitter arvestrid med milliardærens to sønner.

Skulle konseptet friste og du har engelskkunnskapene i god orden er det sikkert mulig å forhøre seg nærmere med Channel 4 .

(Dagbladet.no)

<B>VANT MILLIARDÆRHJERTE: </B>Den tidligere stripperen, undertøys- og Playboy-modellen Anna Nicole Smith sjarmerte den godt voksne amerikanske oljemilliardæren J. Howard Marshall II (bildet under) til ekteskap.<br>Foto: SCANPIX/AP