Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vinn «FIFA 10»!

Vi deler ut 30 eks. i Dagbladets Spillklubb.

||| Denne ukas premie i Dagbladets Spillklubb har du mulighet til vinne årets utgave av fotballspill «FIFA 10», som ble lansert torsdag.

Vi har 30 eksemplerer av spillet å dele ut, og dersom du vinner kan du velge hvilken versjon du vil ha.

I den sms-baserte Spillklubben kan du vinne spennende spillpremier hver fredag.

Du melder deg inn ved å sende kodeord SPILLKLUBB til 2400. Når du er medlem, vil du hver fredag motta en melding - og de første som svarer riktig på denne meldingen blir premiert.

Å motta disse fredagsmeldingene koster fem kroner per stykk, men utover disse kan du også motta opptil to gratismeldinger i måneden med spillrelaterte tilbud enten fra oss eller våre samarbeidspartnere.

UKAS PREMIE: Denne uka kan du vinne et av 30 «FIFA 10»-spill.
UKAS PREMIE: Denne uka kan du vinne et av 30 «FIFA 10»-spill. Vis mer

Det vil altså aldri koste mer enn maks 20 kroner i måneden å være medlem av Dagbladets Spillklubb.

Om du er nysgjerrig på neste ukes premie, kan vi allerede nå røpe at det er et storspill til PS3 som du har god grunn til å glede deg til ...

For mer info, se db.no/spillklubb.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling