Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vinn Madrugada-billetter

Til helga entrer Madrugada Rockefeller i Oslo. Klikk her og vinn billetter til lørdagskonserten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Madrugada er en av norsk rocks store suksesser. Debuten «Industrial Silence» imponerte pressen og solgte i bøtter og spann etter norsk målestokk. Men oppfølgeren «The Nightly Disease» vakte mindre begeistring:

- Den er overstrømmende rik på sterke stemninger, men fattig på gode låter, skrev Dagbladet og kastet terning fire.

Dårlige kritikker

Gutta fra Vesterålen reiser for tida rundt i Norge og underholder fansen. Da de turnerte Norge i vår, var kritikerne passe fornøyde. Etter konserten i Kabelvåg kastet Verdens Gang terning tre og etterlyste litt utadvendthet. Madrugada parerte etterpå overfor Dagbladet:

- Vi gjorde en av våre beste spillejobber. Publikum var i ekstase. Alle andre kritikere jublet. Da føler jeg meg veldig misforstått av mannen bak treeren, sa Sivert.

- Når jeg leser slikt føler jeg meg som en høydehopper som ikke får lov til å hoppe mer enn én meter.

Men heller ikke Dagbladet var fornøyd og vår anmelder endte på terning 2:

- Madrugada har et problem. Selv om lyden når flere kvartaler unna, rekker ikke sanger Sivert Høyem og

hans statister lenger enn til scenekanten.

Fiskeoppdrett

Til helga entrer Madrugada Rockefeller i Oslo. Ifølge ryktene skal de levere forskjellige hver dag. For dette er bandet som vil huskes for evnen til å fornye seg hele tida.

- Jeg tror heller jeg ville drevet med fiskeoppdrett i Lofoten enn å holde på sånn som for eksempel Rolling Stones. De er jo selve definisjonen på alt som er latterlig med

rock\'n\'roll. Jeg mener; de har ti år med bra musikk bak seg, og så har de 25 år med kun drit. Hva er ærefullt med det?

Konkurranse

I forbindelse med lørdagens konsert kan du vinne billetter her på Dagbladet.no. To vinnere får to billetter hver. Alt du trenger å gjøre er å svare alt rett på vår lille test, og du er med i trekningen om billettene.

Trekningen er fredag klokka 15.00

TA TESTEN.

Dagbladet.no

Hele Norges coronakart