Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vinn «Modern Warfare 2»!

I morgen lanseres det som kan bli årets skytespill.

||| Det er allerede spådd at morgendagens slipp av «Call of Duty: Modern Warfare 2» vil bli historiens mest innbringende lansering, uansett medie. Derfor er det heller ikke rart at det nå er mange spillere som sitter med store forventninger til krigsspillet.

Over hele landet vil det være nattåpne butikker, for de som ikke klarer å vente.

For å feire lanseringen, har vi fått fem eksemplarer av «Modern Warfare 2», samt både hettejakker og t-skjorter til noen heldige deltakere i Dagbladets Spillklubbb.

I morgen tidlig en gang vil vi sende ut en en gratis sms til alle klubbens medlemmer med et spørsmål, og de som først svarer rett etter et tidspunkt angitt i meldingen vil stikke av med premiene.

image: Vinn «Modern Warfare 2»!

For å være med i konkurransen må du altså være med i Dagbladets Spillklubb. Om du ikke allerede er det, kan du melde deg inn ved å sende en sms med kodeord SPILLKLUBB til 2400.

Når du er medlem i Spillklubben, vil du hver fredag motta en melding - og de første som svarer riktig på denne meldingen etter et angitt tidspunkt blir premiert med det som da er ukas premie.

Å motta disse fredagsmeldingene koster fem kroner per stykk, men utover disse kan du også motta opptil to gratismeldinger i måneden med spillrelaterte tilbud eller konkurranser - som i «Modern Warfare 2»-utdelingen her.

Det vil altså aldri koste mer enn maks 20 kroner i måneden å være medlem av Dagbladets Spillklubb. For mer info, se db.no/spillklubb.

VINN HETTEJAKKE: I tillegg til spillet, kan du også vinne denne hettejakka, samt en t-skjorte.
VINN HETTEJAKKE: I tillegg til spillet, kan du også vinne denne hettejakka, samt en t-skjorte. Vis mer

Vår anmeldelse av «Call of Duty: Modern Warfare 2» kan du lese her på Dagbladet.no klokka 09.01 i morgen tidlig!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media