Vinn Ringenes Herre-effekter

Vi har de feteste effektene. Bli med i konkurransen. Siste frist er fredag.

Det er ikke jula som er den beste dagen i år. I alle fall ikke for alle. For de aller fleste er det 18. desember som gjelder. Da har Ringens Herre-oppfølgeren «To tårn» premiere.

Før den tid kan du vinne flotte premier fra «To tårn» om du deltar i vår konkurranse!

Fristen for å delta er fredag 6.desember, og du kan sende inn så mange ganger du vil!

Fine premier

En hovedvinner får spillet «Ringenes Herre - To Tårn» for PS2 fra EA, en Ringens Herre-hatt som kan brukes på begge sider og en løvbrosje med symbolet som Frodo, Legolas, Aragorn, Boromir og resten av gjengen fra Ringenes Broskap bar rundt halsen i filmen.

En hovedvinner får den nye praktutgaven av trilogien fra Tiden pluss løvbrosjen og hatten.

Fem vinnere får hatten og løvbrosjen.

Dette er filmen

Du husker helt sikkert eneren.

Det dreier seg om «Herskerringen». Kommer den i hånden på Mørkets Herre, Sauron, gir den han makt til å legge hele verden i sin makt.

I første film dro hobbitene Frodo, Sam, Munti og Pippin fra Hobbsyssel. De slo seg sammen med Ringens Brorskap, og sammen skal de forsøke å få ringen tiltintetgjort.

Men ondskapen som sitter i ringen skaper problemer. Frodo Lommelun er den eneste som klarer å stå i mot kraften i den. Han skal føre ringen til Dommedagsfjell sammen med vennen Sam Gamgood. Her kan ringen ødelegges.

«To Tårn» starter med at Aragorn, alve-bueskytteren Legolas og dvergekrigeren Gimli skarp forfølges av en tropp Uruk-Hai. Orkene har bortført hobbitene Munti og Pippin i den tro at de er bærerne av Ringen.

Får urukene avlevert Munti og Pippin til Saruman vil han straks skjønne at de ikke har ringen, og så ta livet av dem.

Men før Aragorn og hans venner når igjen Munti og Pippin møter de en tropp rohansk kavaleri, og Aragorn får vite at kongen av Rohan, Theoden, er fortrollet av Saruman og forrådt av sin nærmeste rådgiver, Ormtunge. Og verre: de rohanske soldatene forteller at de nærmest slaktet urukene kvelden før, men at det ikke fantes spor å se av noen hobbiter.

Desperat etter å finne Munti og Pippin leder Aragorn Legolas og Gimli inn i en forhekset skog. Der oppdager de til sin forbløffelse at Gandalv fremdeles er i live. De får høre at Gandalv beseiret balrogen i en fryktelig kamp i dypene under fjellet.

Gandalv har vendt tilbake enda visere og med større kraft enn før. Han forteller Aragorn at de må gjøre hva det nå måtte være for å forene mannerikene, samt å villede Saurons oppmerksomhet. Frodo må for enhver pris få Ringen til Dommedagsfjellet.

Det ligger an til spenning. Du kan forkorte ventetida i vårt Ringens Herre-forum.

Les mer i vår Ringenes Guide.

Delta i konkurransen.

FLOTT NYUTGIVELSE AV TRIOLOGEN «RINGENES HERRE»
<B>URUK-HAI:</B> En hel hær av slemminger.
<B>VENDBAR HATT</B>
RINGENES HERRE FOR PS2</B>
EKSKLUSIVT LØVBLAD</B>