Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vinn spesialutgave av «Assassin's Creed 2»!

Med statue av Ezio.

||| Denne ukas premie i Dagbladets Spillklubb er spesialutgaven av «Assassin's Creed 2», som fikk glimrende omtale her i avisa.

I tillegg til spillet til valgfri plattform, følger det i pakken med en eksklusiv statue av hovedpersonen i spillet, Ezio.

Du blir med i trekningen av spillet om du er medlem i Dagbladets Spillklubb. I den sms-baserte klubben kan du vinne spennende spillpremier hver fredag - du melder deg inn ved å sende kodeord SPILLKLUBB til 2400.

Når du er medlem, vil du hver fredag motta en melding - og de første som svarer riktig på denne meldingen etter et angitt tidspunkt blir premiert til valgfri konsoll.

Å motta disse fredagsmeldingene koster fem kroner per stykk, men utover disse kan du også motta opptil to gratismeldinger i måneden med spillrelaterte tilbud enten fra oss eller våre samarbeidspartnere.

Det vil altså aldri koste mer enn maks 20 kroner i måneden å være medlem av Dagbladets Spillklubb. For mer info, se db.no/spillklubb.

VINN SPESIALUTGAVE: Denne uken kan du vinne en spesialutgave av «Assassin's Creed 2» i Dagbladets Spillklubb. Du melder deg inn ved å sende SPILLKLUBB til 2400.
VINN SPESIALUTGAVE: Denne uken kan du vinne en spesialutgave av «Assassin's Creed 2» i Dagbladets Spillklubb. Du melder deg inn ved å sende SPILLKLUBB til 2400. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media