Vinn splitter ny 3D-tv fra Samsung i Dagbladets «Historien om Pi»-quiz

Svar på tre enkle spørsmål.

(Dagbladet.no): «Historien om Pi» ble en av forrige juls store kinofilmer. Nå kommer filmen på DVD og Blu-ray, og i forbindelse med det kan du stikke av med en splitter ny 46-tommers 3D-tv fra Samsung i Dagbladets «Historien om Pi»-quiz.

Suksessfilm Filmen er basert på kanadiske Yann Martels roman «Life of Pi», som ble en litterær sensasjon da den kom ut for 11 år siden.
Historien handler om en indisk gutt som overlever et skibrudd og havner i en livbåt sammen med en tiger. Boka vant en rekke priser, deriblant Man Booker Prize, og kan regne Barack Obama blant mengden imponerte lesere.

Ang Lee, («Brokeback Mountain», «Crouching Tiger, Hidden Dragon»), står for filmatiseringa av romanen, og filmen var nominert til 11 priser under årets Oscar-utedling. Den tok med seg fire Oscar-statuetter, deriblant prisen for beste regi.

Slik kan du vinne For å delta svarer du på quizzen du ser til høyre i saken her, og skriver inn navn og e-postadresse.

Vi trekker en vinner som får en 46" Samsung 3D smart-tv, og 3D Blu-ray, DVD og digital kopi av filmen «Historien om Pi».

Vinneren trekkes den 8. mai. Lykke til!

Dette er konkurransereglene • Det trekkes én vinner.

• For å være med i trekningen må du svare korrekt på alle tre spørsmålene i Dagbladets «Historien om Pi»-quiz.

• Deltakerne må ha bostedsadresse i Norge. Husk å skrive inn riktig epostadresse når du fullfører quizzen!

• Det er bare lov til å delta én gang per dag.

• Vinneren blir offentliggjort i Dagbladet.

VINN TV: Denne Samsung-tven kan bli din, hvis du svarer riktig på de tre spørsmålene i Dagbladets «Historien om Pi»-quiz. Foto: Samung
VINN TV: Denne Samsung-tven kan bli din, hvis du svarer riktig på de tre spørsmålene i Dagbladets «Historien om Pi»-quiz. Foto: Samung Vis mer