Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vinn tur for to til St. Petersburg

Svar på spørsmål om «Corpse Bride».

Vinneren er trukket! Vi ønsker Jeanita Hatlestrand god tur til St. Petersburg.

(Dagbladet.no): Ta konkurransen her

Tim Burton-filmen «Corpse Bride» er DVD-aktuell i disse dager (les mer om filmen her), og i den forbindelse gir Dagbladet.no og filmselskapet Warner deg muligheten til å vinne en tur for to til St. Petersburg.

«Corpse Bride» er basert på et russisk folkeeventyr, og i St. Petersburg skal det være mulighet å besøke en rekke kulturelt og historisk viktige steder.

Vi flyr deg fra Oslo til den russiske byen, og du og en reisepartner kan tilbringe to dager på et firestjerners hotell med frokost inkludert. Hotellet ligger midt i sentrum.

Reisen må foretas mellom mai og september.

Alt du trenger å gjøre, er å svare riktig på seks spørsmål om «Corpse Bride».

Trekningen foretas tirsdag 2. mai klokken 12.00. 

DICKENS-AKTIG: «De små dokkenes utseende og bevegelser er som skapt for et gammelmodig og nesten svart-hvitt Dickens-aktig univers, tåkefylt og nifst», skrev Dagbladets anmelder om «Corpse Bride». FOTO: WARNER BROS.
DICKENS-AKTIG: «De små dokkenes utseende og bevegelser er som skapt for et gammelmodig og nesten svart-hvitt Dickens-aktig univers, tåkefylt og nifst», skrev Dagbladets anmelder om «Corpse Bride». FOTO: WARNER BROS. Vis merTa konkurransen her

MESTERREGISSØR: Tim Burton er hjernen bak «Corpse Bride». Det meste av filmen er laget med håndkraft, mens bare en håndfull detaljer er dataanimert.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling