Vinn tur til «Inception»- premieren i London

Klarer du filmquizen vår?

||| Om ikke lenge er det klart for actionthrilleren «Inception», den nyeste filmen fra «Dark Knight»-regissør Christopher Nolan med Leonardo DiCaprio i hovedrollen.

Er du flink og heldig kan imidlertid du og en venn være tilstede på verdenspremieren i god tid før det, allerede 8. juli neste uke. Den norske premieren er først 21. juli.

I «Inception» følger vi DiCaprios rollefigur, mestertyven Dom Cobb, som i en ikke altfor fjern fremtid er ekspert i å hente ut informasjon fra andres hjerner mens de drømmer.

SKRUDD VIRKELIGHET: I «Inception» foregår mye av handlingen inni drømmene til folk. Der er ikke alt som vi er vant til. © 2010 Warner Bros. Entertainment. All Rights Reserved
SKRUDD VIRKELIGHET: I «Inception» foregår mye av handlingen inni drømmene til folk. Der er ikke alt som vi er vant til. © 2010 Warner Bros. Entertainment. All Rights Reserved Vis mer

Men når han blir tvunget til å gjøre det motsatte - plante en idé - snus virkeligheten opp-ned på flere vis.

Høres det spennende ut? I vår «Inception»- konkurranse kan du i tillegg til to premierebilletter på den store dagen, vinne flyreise og opphold.

Vel framme får du innpass ved den røde løperen, der filmens stjerner som Leonardo DiCaprio, Ellen Page og Michael Caine høyst sannsynlig vil gå forbi - før du får gjøre det samme.

For å ha mulighet til å vinne, må du delta i Dagbladet.nos helt ferske filmquiz. Alle som får over 30.000 poeng er med i trekningen.

En av de to som reiser til London må være over 18 år - vinnerne trekkes førstkommende mandag ettermiddag. London-turen varer fra 8. til 9. juli, så sørg for at du kan reise da!