Vinn tur til Island, bli zombie i «Død Snø 2»

Hypp på en (liten) rolle i den nye Tommy Wirkola-filmen? Bli med i vår konkurranse!

(Dagbladet): Hva er skumlere enn levende døde? Levende døde nazister, såklart. Ikke rart filmen der de ubønnhørlig slaktes ned i vakker, norsk natur ble filmskaper Tommy Wirkolas internasjonale gjennombrudd.

Nå spilles oppfølgeren til «Død Snø» inn på Island, og vi gir deg muligheten til å besøke settet, bli sminket og kledd opp som nazizombie og figurere som statist.

Slik deltar du I samarbeid med Nordisk Film dekker vi fly med Icelandair tur/retur Reykjavik, samt to overnattinger i byen. Avreise blir allerede tirsdag 17. september, med retur torsdag, så det er viktig at du kan ta deg tre dager fri neste uke.

Du må være over 18 år og ha bostedsadresse i Norge for å delta i konkurransen. Du må komme deg til og fra Oslo Lufthavn for egen kostnad. Du må selv sørge for at du har gyldig pass, visum dersom du ikke er statsborger i Schengen-området, samt eventuelle andre nødvendige reisedokumenter.

For å være med i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

* «Død snø»-regissør Tommy Wirkola debuterte i 2007 med «Kill Buljo». Hvilken film er det en parodi på?

Svaret mailer du til deadsnow@dagbladet.no innen mandag 16. september klokka 09.00 - sammen med ditt fulle navn, epostadresse og telefonnummer.

Vinneren offentliggjøres i Dagbladet.

Enda flere zombier Etter den internasjonale suksessen og kultfilmstatusen til «Død snø», lages oppfølgeren både i en norsk og en engelskspråklig versjon.

Stig Frode Henriksen, Vegar Hoel og Ørjan Gamst er skuespillere fra eneren som fortsatt er med, men nå har de fått selskap av internasjonale navn som Ingrid Haas fra «Scott Pilgrim Vs. The World» og Martin Starr, som også er med i Seth Rogens nye apokalypse-komedie «This is the End».

I den nye filmen møter du en overlevende zombie fra den første filmen, som kjemper mot en enda større zombiehær og får hjelp av profesjonelle zombiejegere fra USA.

MER ZOMBIESKREKK: Her kan du se flere bilder fra innspillinga av «Død snø 2». Blir du med i konkurransen, kan du selv besøke settet og være zombie i filmen. Alle foto: Nordisk Film
VARME KILDER: Det er flere grunner enn nazizombiefilminnspilling til å besøke Island. Foto. John T. Pedersen / Dagbladet
VARME KILDER: Det er flere grunner enn nazizombiefilminnspilling til å besøke Island. Foto. John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer