Vinn tur til San Francisco

Svar på spørsmål om Jennifer Anistons nye film.

(Dagbladet.no): Jennifer Aniston gjør kjempesuksess med filmen The Break-Up, som hadde premiere på amerikanske kinoer denne helgen. Men hun er også aktuell i en annen film: Ryktet Går, som kommer på DVD i disse dager.

Filmen handler om nyforlovede Sarah Huttington (Jennifer Aniston), som får høre et rykte om at foreldrene henne kanskje ikke er de hun trodde de var. Med sitt eget bryllup nært forestående, reiser hun til San Francisco for å finne svar på spørsmålene som har dukket opp.

Nå har du også mulighet til å få reise til San Fransisco.

Ved å svare på fem enkle spørsmål er du med i trekningen om to flybilletter til vestkystbyen, hotellopphold i fire netter, behandling på spa og en tur med vintoget, som går i området.

Ta quizen!

Konkurransen arrangeres av Dagbladet.no, i samarbeid med Warner Bros.

Leter etter sannheten: Sarah Huttington (Jennifer Aniston) får høre rykter om opphavet sitt, og begynner letingen etter sannheten. Kevin Costner spiller Beau Burroughs, en av de andre nøkkelrollene i filmen. Foto: WARNER BROS.
Leter etter sannheten: Sarah Huttington (Jennifer Aniston) får høre rykter om opphavet sitt, og begynner letingen etter sannheten. Kevin Costner spiller Beau Burroughs, en av de andre nøkkelrollene i filmen. Foto: WARNER BROS. Vis mer