Vinn tur til Tromsø

Gå på filmfestival og se «Kautokeino-opprøret». Vinneren er trukket!

(Dagbladet.no): Du kunne tenke deg å bli en av de aller første som ser Nils Gaups nye storfilm om samenes dramatiske opprør i 1852, ikke sant? Ta med deg en venn, fly til Tromsø, få akkreditering til filmfestivalåpningen, bo på ishavshotellet ved kaikanten og kose deg? Høres ikke verst ut, hm? HMM?

Jada, du skjønner poenget. Vi har en aldri så liten premiepakke å dele ut i forbindelse med førpremieren på «Kautokeino-opprøret» førstkommende onsdag, samme dag som Tromsø Internasjonale Filmfestival sparkes igang.

Premien inkluderer reise morgen eller formiddag onsdag 16. januar, overnatting til torsdag 17. januar, og retur torsdag ettermiddag. Samt kinobillettene, såklart.

Svar riktig på spørsmålene vi har kokt sammen, så er du med i trekningen. Den skjer i morgen i 13.00-tiden, slik at du skal ha en rimelig sjanse til å skaffe deg fri fra jobb eller studier eller hva det er du driver med når du ikke leser Dagbladet.no.

Vinner du ikke, får du smøre deg med tålmodighet til fredag, da filmen har ordinær premiere land og strand rundt.

Delta i konkurransen her!  Vinneren er trukket!

PREMIERE TIL UKA: Nils Gaups film om samenes opprør mot det norske storsamfunnet i 1852, med Mikkel Gaup i en av hovedrollene, har ordinær premiere fredag neste uke. Vinner du vår konkurranse, kan du reise til Tromsø og se den allerede onsdag.
PREMIERE TIL UKA: Nils Gaups film om samenes opprør mot det norske storsamfunnet i 1852, med Mikkel Gaup i en av hovedrollene, har ordinær premiere fredag neste uke. Vinner du vår konkurranse, kan du reise til Tromsø og se den allerede onsdag. Vis mer