Vinn USA-roadtrip for to personer

Bli med på årets feteste filmkonkurranse.

(Dagbladet): I dag har filmen «DUE DATE» norgespremiere.

• Les mer om filmen her: www.duedate-no.com.

I filmen stresser Peter Highman (Robert Downey Jr.) med å komme seg hjem fra Atlanta til sin gravide kone, som er fem dager unna termin. Det går fullstendig skeis når han møter den håpefulle skuespilleren Ethan Tremblay (Zack Galifianakis), og ender opp med å måtte haike med ham i stedet for å fly.

Sammen legger de ut på en roadtrip gjennom USA, som ender med en rekke ødelagte biler, vennskap og nerver.

Nå har du og en venn muligheten til å kjøre i Peter og Ethans hjulspor. Vinneren av konkurransen får en roadtrip gjennom USA, inkludert flytur, overnatting, bensinpenger og en VIP-omvisning i Warner Bros. Studios.

Som i filmen starter turen i Atlanta. På vei til Los Angeles har dere muligheten til å kjøre innom kjente landemerker som Graceland, Grand Canyon og Route 66, i tillegg til flere steder fra «DUE DATE».

SPESIELL TUR: «Due Date» handler om to menn på en litt spesiell roadtrip© 2010 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved
SPESIELL TUR: «Due Date» handler om to menn på en litt spesiell roadtrip© 2010 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved Vis mer

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å sende oss et bilde av ditt beste roadtripminne eller skrive ned din beste roadtriphistorie på maks 200 ord.

Hvis du ikke har vært på så mange bra roadtriper ennå gjør ikke det noe. Du kan godt arrangere et bilde eller finne på historien din. Vær kreativ!

For å være med i konkurransen må du også svare på spørsmålet under:

• Den Golden Globe-vinnende regissøren av «DUE DATE» er også kjent for suksesskomedien «The Hangover» fra 2009. Hva heter regissøren?

Svaret på spørsmålet og historien/bildet sender du til filmkonk@gmail.com innen 15. desember.

NB: Husk å lese nøye gjennom konkurransereglene til høyre før du sender inn svaret.