Du leser nå Dagbladet Pluss

Vinni ble folkeeie etter «Hver gang vi møtes»

- Nå er det OnklPs tur.

FIKK RÅD FRA VINNI:  - Han ba med «gunne på», gi full gass og fortalte at jeg kommer til å bli glad i folka som er med. Og det stemte, sier OnklP. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
FIKK RÅD FRA VINNI: - Han ba med «gunne på», gi full gass og fortalte at jeg kommer til å bli glad i folka som er med. Og det stemte, sier OnklP. Foto: THOMAS RASMUS SKAUGVis mer

(Dagbladet): Nå tror at Vinni folk for alvor vil få øynene opp for vennen og hip hop-talentet OnklP.

Bølgen for OnklP

Artisten og rapperen OnklP, eller på Pål Tøien (30) som han virkelige navn, deltar på den fjerde runden av «Hver gang vi møtes», som vises på TV2 på nyåret.

Og i går kom albumet «Slekta II» med OnklP og De Fjerne Slektningene som er rockealibiet til artisten som fra før er best kjent fra hiphop-duoen Jaa9 & OnklP.

Programserien har gitt en rekke artister stort løft og anerkjennelse, ikke minst Øyvind «Vinni» Sauvik (38) gikk fra verstingstemplet til å bli svigermors drøm etter å ha smeltet hele Norge - både med sine treffende tolkninger av både Knutsen & Ludviksen og Halvdan Sivertsen og sin historie med dop og rus.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.