Vinni gir ekskona drahjelp etter det bitre bruddet

Tone Oraini Selfors gir ut bok med sine beste kakeoppskrifter.

KAKEFEST: Eksmannen Øyvind «Vinni» Sauvik og kjendisvenner som Tone Damli og Madcon-gutta stiller opp når Tone Oriani Selfors lager kakebok. Her illustrere de Champagnefest. Foto: Juritzen Forlag
KAKEFEST: Eksmannen Øyvind «Vinni» Sauvik og kjendisvenner som Tone Damli og Madcon-gutta stiller opp når Tone Oriani Selfors lager kakebok. Her illustrere de Champagnefest. Foto: Juritzen Forlag Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tone Oraini Selfors driver bloggen Chopcakes.blogg.no, og har i flere år levert cupcakes til fester og arrangementer. 20. august gir hun ut boka «Kakefest. Cupcakes & Cakepops til dine og mine venner».

I boka deler hun oppsskrifter til ulike anledninger, og kjendisvenner som gutta i Madcon, Tone Damli, Triana Iglesias og Vibeke Klemetsen bidrar i bokprosjektet.

Samarbeider Det gjør også Oriani Selfors' eksmann, artisten Øyvind «Vinni» Sauvik. De to giftet seg i Venezuela i 2009, og har sønnen Leonel (4) sammen.

I vår ble det klart at de to skal skilles, men Vinni er likefult med på både bilder og tekst i boka. Dagbladet er også kjent med at artisten etter planen skal være med når boka lanseres i august.

- Tone elsker kaker og baking og fikk idèen til boka sammen med en av sine beste venninner, Triana Iglesisas. Begge var fan av cupkakes og de ville få denne farsotten med de fargerike og morsomme kakene med pastellfrosting og stash til Norge, sier Stig Arnesen, informasjonssjef i Juritzen Forlag, som skal utgi boka.

Kjendisvenner Han forteller at Tone Oraini Selfors kontaktet forlaget som tente på ideen om å lage en bok med oppskrifter til alt fra venninnefester og bursdager, til hagefester og bryllup. I tillegg skal Vinnis ekskone dele oppskrifter på det nyeste innen baking, såkalte cakepops og piepos.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer