Vinni gir ekskona drahjelp etter det bitre bruddet

Tone Oraini Selfors gir ut bok med sine beste kakeoppskrifter.

KAKEFEST: Eksmannen Øyvind «Vinni» Sauvik og kjendisvenner som Tone Damli og Madcon-gutta stiller opp når Tone Oriani Selfors lager kakebok. Her illustrere de Champagnefest. Foto: Juritzen Forlag
KAKEFEST: Eksmannen Øyvind «Vinni» Sauvik og kjendisvenner som Tone Damli og Madcon-gutta stiller opp når Tone Oriani Selfors lager kakebok. Her illustrere de Champagnefest. Foto: Juritzen ForlagVis mer

(Dagbladet): Tone Oraini Selfors driver bloggen Chopcakes.blogg.no, og har i flere år levert cupcakes til fester og arrangementer. 20. august gir hun ut boka «Kakefest. Cupcakes & Cakepops til dine og mine venner».

I boka deler hun oppsskrifter til ulike anledninger, og kjendisvenner som gutta i Madcon, Tone Damli, Triana Iglesias og Vibeke Klemetsen bidrar i bokprosjektet.

Samarbeider Det gjør også Oriani Selfors' eksmann, artisten Øyvind «Vinni» Sauvik. De to giftet seg i Venezuela i 2009, og har sønnen Leonel (4) sammen.

I vår ble det klart at de to skal skilles, men Vinni er likefult med på både bilder og tekst i boka. Dagbladet er også kjent med at artisten etter planen skal være med når boka lanseres i august.

- Tone elsker kaker og baking og fikk idèen til boka sammen med en av sine beste venninner, Triana Iglesisas. Begge var fan av cupkakes og de ville få denne farsotten med de fargerike og morsomme kakene med pastellfrosting og stash til Norge, sier Stig Arnesen, informasjonssjef i Juritzen Forlag, som skal utgi boka.

Kjendisvenner Han forteller at Tone Oraini Selfors kontaktet forlaget som tente på ideen om å lage en bok med oppskrifter til alt fra venninnefester og bursdager, til hagefester og bryllup. I tillegg skal Vinnis ekskone dele oppskrifter på det nyeste innen baking, såkalte cakepops og piepos.

- Tone har også laget personlige cupcakes og cakepops til mange av sine kjendissvenner som Triana, Vinni, Madcon, Tone Damil, Vibeke Klementsen, Fam Irrvold og mange flere som bidrar i boken, sier Arnesen.

- Var utro Det norske folk trykket Vinni til sitt bryst etter hans tolkning av Halvdan Sivertsens «Sommerfuggel i vinterland» i TV2-programmet «Hver gang vi møtes». I ettertid har rapperen åpenhjertig fortalt at han og kona gikk hver til sitt mitt under innspillingen av programmet.

I et intervju med Elle røpet 36-åringen nå bakgrunnen for bruddet med kona.

- Jeg var utro. I grisefylla selvfølgelig. Og så sa jeg det til henne, mest for å lette min egen samvittighet. Jeg lempa all elendigheta over på henne, og så, ikke lenge etterpå, dro jeg til Hvaler for å spille inn tv-programmet. Og det tok ikke mer enn en dag eller noe før jeg skjønte at det ulma hjemme, sier han til bladet.

- Jeg var en egoistisk kødd. Jeg tenkte bare på meg selv. Jeg var utro. Sånn. Der har du mannen Tone gikk fra. Nå prøver jeg å bli bedre, sier han til Elle.

FAKSIMILE: Juritzen Forlag
FAKSIMILE: Juritzen Forlag Vis mer